Elke Geraerts

No guts, no glory

Met een mix van wetenschappelijk onderzoek en sprekende voorbeelden uit de praktijk weet ze haar publiek te prikkelen om te kiezen voor meer lef. Want zonder lef bereik je nooit de top. Ze ontmaskert de mythe van time management, doorprikt onze eeuwige zoektocht naar een betere work-lifebalans, verklaart hoe empathie kan leiden tot succes en beschrijft hoe leiderschap er in de 21ste eeuw zal uitzien.

Het resultaat is een krachtig pleidooi om met meer lef aan het roer te staan van ons eigen leven en voor ons brein die keuzes te maken die ons op lange termijn gelukkiger en succesvoller zullen maken. Elke geeft in haar boek 26 uitdagingen voor 26 weken om zelf je lef te vergroten. Zo creëer je een dynamische vibe in je organisatie, die leidt tot daadkrachtigere en meer bevlogen medewerkers. Een must voor iedereen die mentaal sterker wilt staan.

Parkstad Limburg Economy Award & Parkstad Limburg Talent Award

Ieder jaar worden weer talloze succesvolle ondernemers aangemeld als kandidaat voor de Parkstad Limburg Economy Award & de Parkstad Limburg Talent Award. Zij worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op hun bijdrage aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van regio Parkstad.

Het selectieproces gebeurt zeer zorgvuldig. Door het bestuur van de stichting wordt eerst een longlist samengesteld, deze wordt teruggebracht tot een shortlist en overgedragen aan een onafhankelijke jury. Het bestuur heeft daar dus geen verdere invloed op, uiteraard staat deze prijs ook verder los van de hoofdsponsor en wordt er niet gekeken waar het desbetreffende bedrijf bankiert.

Genomineerden 2018: