Spreker

Rob Niesen

Directeur
Werkcentrum Zuid-Limburg

Met ondernemen weten we dat het behalen van succes niet altijd even gemakkelijk gaat. Net zoals het zoeken naar een passende route op de arbeidsmarkt spannend en ingewikkeld kan zijn, voor zowel werkzoekende als werkgever. Het Werkcentrum is landelijk de nieuwe toegangspoort voor werkgevers, werkenden en werkzoekenden vanuit het Ministerie SZW. Bij het Werkcentrum geloven dat iedereen, ongeacht achtergrond, de potentie heeft om te slagen in de dynamische arbeidsmarkt.

Werkcentrum Zuid-Limburg is een samenwerkingsverband van partners in de arbeidsmarktregio Zuid-Limburg. Tijdens de workshop neemt Rob Niesen, directeur van Werkcentrum Zuid-Limburg, ons mee in hoe we de krachten bundelen om de inwoners en werkgevers in de regio optimaal te ondersteunen, motiveren en inspireren om de route op de arbeidsmarkt uit te stippelen en in te kleuren. En het maakt niet uit of je al ergens in de basis staat of nog op de reservebank zit.

In ondernemerschap speelt de startplaats geen doorslaggevende rol voor succes, of dat nu een zolderkamer is of een groot kantoor. Bij Werkcentrum Zuid-Limburg geloven we daar ook in met ons motto: het maakt niet uit waar je vandaan komt, maar wel waar je naartoe gaat.